Saturday, November 23, 2013

Senyum Sentiasa


Senyum :) Tak perlu kata apa-apa       

ok,dalam dunia cukup payah orang nak senyum dan ada pulak yang terlebih senyum(ni x taulah sebabnya).
Mungkin masalah dalam kehidupan mereka yang mendorong kemurungan.Korang janganlah sedih-sedih sebab kalaulah korang sedih kerana kehilangan sesuatu,ingat Allah sentiasa ada.Dia tak pernah meninggalkan kita.Mungkin ada hikmah di sebalik sesuatu yang terjadi.Cuba anda fikirkan kalau anda x pernah senyum atau kurang senyum,apa yang bakal terjadi.Rilekslah korang,hidup di dunia ni sementara x kan nak sia-siakannya.

Aku nak bagi tipslah bagi korang yang sedih.Insyaallah,mungkin membantu anda.Selamat mencuba.

*Korang tengoklah something or someone yang korang minat,hati akan lega sikit
*dengar lagu yang indah melodinya
*tengok cerita lawak
*nak senang lagi tidor terus
*bagi yang Islamlah,ambil air sembahyang
*Solat sunat dan meluangkan masa lebih dengan Allah,serta minta petunjuk

Aku minta sangatlah kat korang please senyum untuk diri anda.Hacuum,eeee......air hingus meleleh.Mesti korang gelikan x kanlah korang x pernah bersin.Apa-apa pun